Ingredients:
3 Tomàquets madurs però forts
1 enciam
150 grs. de formatge (Morella o Cabra)
100 grs. d'olives negres
Sajolida
Orenga
Oli
Vinagre
Sal
Elaboració del plat:
Els tomàquets i l'enciam. trossejats.
El formatge, tallat a daus.
De les olives negres, cal treure'n el pinyol.
Barrejat i ben amanit amb oli, vinagre i sal, s'empolsima de sajolida i orenga: meitat i meitat.
Presentada per Roser Blasco
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
AMANIDA GREGA
Publicat per
Conxi Parrado
a
16:47
dimecres, 7 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Formatge,
Primers plats,
Trobada Formatge,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada