Ingredients:
300 g de patates
2 pebrots vermells
1 pebrot verd
2 albergínies
8 cullerades de tomàquet fregit
Oli i sal
Elaboració del plat:
Peleu les patates i les talleu com per fer truita o sigui planes
Les fregiu amb bastant d'oli fins que quedin toves
Talleu els pebrots i les albergínies a tires amples, després fregiu-les
Un cop tot fregit, aneu posant una capa de cada cosa alternant, i salant-ho una mica
Finalment cobriu-ho amb una capa de salsa de tomàquet i gratineu uns minuts.
Aquest plat és de Mallorca on tenen moltes receptes d'albergínies, és senzill però molt bo.
Presentada per Roser Blasco
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
TOMBET MALLORQUÍ
Publicat per
Roser Blasco
a
22:26
diumenge, 26 de gener del 2014
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Trobada La Cuina Lila,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada