Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MONGETES DEL GANXET AMB TAVELLA

divendres, 6 de juny del 2014
Ingredients:


Foto: Roser Blasco
2 kilos de mongetes del ganxet amb tavella.( 1kg aproximadament, un cop desgranades)
Aigua
Oli oliva
Sal
Cansalada virada 4 tires
Botifarra negra 250 gr.

Elaboració del plat:

Desgranar les mongetes
Posar-les en remull 1 hora, llençar l’aigua
Posar-les en una olla amb aigua freda, que les cobreixi una mica més del seu volum, tira-hi oli i sal.
Deixar-les bullir a foc baix 1 hora i 15 minuts.
Escórrer-les
Tallar la cansalada a ratallons i fregir-la a la paella amb oli fins que quedi rossa, reservar.
En el suc de la cansalada, fregir la botifarra negra, reservar.
Posar a la paella les mongetes ben escorregudes i fregir-les una mica amb l’oli de coure la cansalada i la botifarra negra, després afegir-hi els retallons de cansalada i la botifarra negra esparrecada.
Servir-ho ben calent.

Presentada per: Montserrat Pujadas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada