Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ALBERGINIES FARCIDES

dimecres, 22 de gener del 2014
Ingredients:

2 albergínies
3 cebes tendres
2 grans d'all
400 g de tomàquet triturat
300 g carn picada
1/2 got de vi blanc o cava
1 culleradeta pebre vermell
mozzarella
sal, pebre negre,comí
orenga, julivert,oli

Elaboració del plat:

Per començar, talleu dues albergínies grans, per la meitat i les coeu al forn. Quan estiguin cuites les buideu.
Tot seguit, fregiu les cebes tendres tallades ben petites en una mica d'oli. Quan les tingueu fregides després hi afegiu els alls tallats petits, una cullerada de julivert picat i la carn picada.
Quan la carn  estigui feta hi afegiu el vi blanc o cava i esperar que s'evapori, i a continuació incorporeu-hi la polpa de les albergínies, el pebre vermell una mica  d'orenga, de comí, sal pebre negre i el tomàquet triturat.
quan el tomàquet estigui fregit, ja podeu farcir les albergínies.
Finalment hi poseu mozzarella per sobre, una mica d'orenga i gratinar-ho,

Presentada per:  Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada