Ingredients:
4 ous
4 medallons de rap
8 llagostins
1 ceba
1 copa de vi blanc
1 got de fumet de peix
maicena
2 fulles llorer
alls
pebre blanc
nou moscada
oli
julivert
Elaboració del plat:
En una paella, sofregim la ceba picada, els alls i el llorer. Quan estiguin doradets, i afegim el vi i el fumet.
A part en una mica de fumet diluïm la maicena i també ho afegim. Deixem coure uns minuts i afegim el julivert i donem unes voltes.
Ara afegim el rap i els llagostins pelats, una mica de pebre, la nou moscada i sal, deixar coure uns 3 minuts i treiem del foc.
Repartim la preparació anterior (sense el llorer) a parts iguals en 4 cassoles de fang individuals, posem a sobre de cada una un ou, amb compte de que no es trenquin, i posem una mica de sal.
Posem las cassoles dins del forn, a 200º fins que els ous estiguin fets, el temps variarà segons el gust de cadascú.
Bon profit!
Presentada per: Imma Mejías
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
OUS A LA MARINERA
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
20:46
dimecres, 4 de juny del 2014
Etiquetes de comentaris:
Ous,
Productes de Palou,
Segons plats,
Trobada Ous
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada