Foto: Josep Melgarejo |
Ingredients per la base
300 grs. anacards crus
75 " datils sense os
75 " coco ratllat
ratlladura d'una llima
el suc d'una llima
7 gotes esencia de vainilla
2 c/ soperes de mel
5 grs. estevia amb pols
una mica de sal
Ingredients per la mousse
4 alvocats
ratlladura de dues llimes
suc de 3 llimes (150 mililitres)
4 c/ soperes de mel
7 grs. estevia amb pols
una mica de sal
200 grs. de llet de coco
2 c/ soperes de coco ratllat
Elaboració del plat:
Elaboració de la base.
Triturar amb picadora els anacards.
Picar a mà els dàtils a trossos petits.
Barrejar els anacards, els dàtils, el coco, la estevia, la sal, la ratlladura de la llima.
Incorporar la mel i el suc de la llima.
Acabar de barrejar amb la mà, folrar la base d'un motllo rodó de 26 centímetres de diàmetre, tipus tarta de formatge i posar a la nevera mentre fem la mousse.
Elaboració de la mousse.
Deixar la llet de coco ( coconut milk, 75% extracte de coco) almenys 24 hores a la nevera i remenar molt bé fins que quedi totalment integrada la polpa i el caldo de la llauna.
Posar tots els ingredients per a la mousse en el got de la batedora i triturar fins que ens quedi una pasta fina i uniforme.
Repartir la mousse sobre la base del motllo, allisar per què quedi ben pla i bonic i deixar refredar a la nevera al menys tres hores.
Al desmuntar passarem un ganivet o espàtula per dins del motllo per tal que ens quedi més pulit el pastís.
Acabar de pulir els costats i decorar al gust.
Amb escames de coco, o bé unes rodanxes de llima.
Presentada per: Josep Melgarejo
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada