Ingredients:
1 ceba mitjana
1/2 kg de xampinyons
2 nous de mantega
150 g de pa rallat
1 gra d'all
1 cullerada de llevat fresc
nou moscada
sal i pebre
el suc de mitja llimona
Elaboració del plat
Picar molt fi la ceba i els xampinyons
Fondre la mantega en una cassola i saltar-hi la ceba fins daurar.
Afegir els xampinyons i cuinar durant un parell de minuts.
Amarar el pa ratllat amb aigua calenta i afegir els xampinyons amb el suc de llimona i l'all picat.
Cuinar a foc lent fins, que redueixi tot el líquid.
Apartar del foc i afegir la resta d'ingredients, comprovant la sal i pebre al gust.
Col·locar en un recipient per servir, tapar film transparent i posar a la nevera.
Decorar amb rodanxes de xampinyons.
Presentada per Mª Rosa Dantí
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PATÉ DE XAMPINYONS
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
16:56
dimecres, 7 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Patés,
Trobada Patés variats,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada