Ingredients:
![]() |
Foto: Assumpció Volart |
Per a 4 persones
700 g sèpia
600 g pèsols
250 g patata
4 ut ceba tendre
3 ut alls tendres
3 cullerades oli
d’oliva
3 ut tomàquet ratllat
1 copa vi blanc
1,5 L
aigua + salsa sèpia
6 g sal
2 g pebre negre mòlt
1
fulla llorer
Per la picada
1 gra d’all sec
1 branca de
julivert
20 g ametlla
torrada
10 g avellanes
Elaboració del plat:
Posar oli en una cassola i fregir la sèpia. Reservar la
sèpia i tallar-la a daus o tires. Picar la ceba i els alls i sofregir i afegir
vi blanc a mitja cocció. Abans d’acabar el sofregit afegir el tomàquet ratllat.
Barrejar l’aigua amb la salsa i els daus de sèpia, i
deixar-los bullir durant 15 minuts a foc mig, i un cop passat aquest temps
afegir les patates i deixar-ho coure tot 7 minuts més.
A continuació afegir els pèsols, que coguin durant 5
minuts, i afegir la picada deixant coure 5 minuts més. Al final rectificar la
sal, si cal.
Deixar reposar el plat abans de servir.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada