Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PÈSOLS AMB SÈPIA I PATATES

divendres, 1 de juliol del 2016

Ingredients:    
Foto: Assumpció Volart


Per a 4 persones

700 g sèpia
600 g pèsols
250 g patata
4 ut  ceba tendre
3 ut  alls tendres
3 cullerades oli d’oliva
3 ut   tomàquet ratllat
1 copa vi blanc
1,5 L aigua + salsa sèpia
6 g  sal
2 g  pebre negre mòlt
1 fulla  llorer

Per la picada

1 gra d’all sec
1 branca de julivert
20 g ametlla torrada
10 g avellanes


Elaboració del plat:

Posar oli en una cassola i fregir la sèpia. Reservar la sèpia i tallar-la a daus o tires. Picar la ceba i els alls i sofregir i afegir vi blanc a mitja cocció. Abans d’acabar el sofregit afegir el tomàquet ratllat.
Barrejar l’aigua amb la salsa i els daus de sèpia, i deixar-los bullir durant 15 minuts a foc mig, i un cop passat aquest temps afegir les patates i deixar-ho coure tot 7 minuts més.
A continuació afegir els pèsols, que coguin durant 5 minuts, i afegir la picada deixant coure 5 minuts més. Al final rectificar la sal, si cal.
Deixar reposar el plat abans de servir.

Presentada per: Assumpció Volart 






Fotos: Assumpció Volart




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada