Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SALTEJAT DE VERDURES AMB GAMBES

dimarts, 20 de febrer del 2018
Ingredients:
Foto: Roser Blasco


200 g de bròquil o coliflor
200 g de carabassó
150 g de pastanagues
150 g d'esparrecs
150 g de xampinyons
100 g de gambes pelades
1 ceba tendre grosseta
2 grans d'all
Una mica de julivert
Oli d'oliva bo
Un polsim de pebre negre
Sal

Elaboració del plat:

Per començar netegeu i talleu les verdures a una mida similar per tal que es puguin coure per un igual.
Després poseu un raig d'oli a la paella, o si teniu un wok, poseu-hi els grans d'all laminats i deixeu que es daurin una mica procurant que no es cremin.
Llavors poseu-hi les verdures per aquest ordre, les pastanagues tallades a rodanxes primes, la ceba, el bròquil i els espàrrecs, ho saltegeu a foc una mica viu, poseu-hi una mica de sal, seguidament abaixeu el foc i tapeu la paella perquè tot quedi una mica tendre.
Mentrestant en una altre paella fregiu-hi una mica els bolets tallats a làmines, perquè deixin anar l'acces d'aigua que porten, un cop l'hagin tornat a absorbir els afegiu a la paella amb les altres verdures. Poseu-hi les gambes pelades, ho saleu hi ho saltegeu tot plegat, amb compte perquè es barregi bé, però que quedi senceret. Si us agrada hi poseu una mica de pebre acabat de moldre, li dona una mica d'alegria.

Aquest plat es fàcil i gustós, hi podeu anar canviant de verdures segons la temporada.

Presentada per: Roser Blasco

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada