Ingredients:
Formatge Brie
Farina blanca
Farina de galeta
Ou
Ametlles
Elaboració del plat:
Arrebossar el formatge Brie amb farina blanca, passar-ho per ou i llavors per farina de galeta a on hi haurem barrejat trossets laminats d'ametlles.
Després en una paella amb l'oli calent caldrà fregir-ho.
Es pot servir fred o bé calent.
Presentada per: Pilar Ruera i Duran
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
FORMATGE ARREBOSSAT
Publicat per
Passa'm la Recepta
a
19:27
dimecres, 4 de juny del 2014
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Formatge,
Làctics,
Trobada Formatge
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada