Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE A LA CASSOLA

dimecres, 10 d’abril del 2013
Ingredients:
Foto: Roser Blasco

1 pollastre de pagès
1 ceba gran
cap d'alls
1 fulla de llorer
2 pastanagues
2 tomacons
1 mica de farigola
1copeta de vi o conyac
250g de rovellons
oli, sal i pebre


Elaboració del plat:

Netejar i tallar el pollastre a octaus. Posar una cassola amb oli i enrossir una mica el pollastre per  tots costats, Sal-pebrar.
Afegir la ceba, els alls i el llorer, un parell de tombs i posar la pastanaga i el tomàquet tallats.
Posar el vi o el conyac, deixar que s'evapori i tapar la cassola, deixar el foc fluixet per tal que vagi fent el xup-xup.
Si quedés una mica sec afegir-hi miquetes d'aigua calenta per tal que quedi ben tendre.
Un cop estigui cuit treiem les verdures, les passem pel colador xinès i ho posem altre cop a la cassola. Posar els bolets i deixar una mica més fent xup-xup.
Amb els rovellons queda molt bo però es pot posar qualsevol que ens agradi.

Presentada per Roser Blasco
   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada