Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

EMPEDRAT TORTOSÍ

dilluns, 7 de març del 2016
Ingredients: 



1 Kg de fesols cuits
2 talls de bacallà dessalat
3 ous durs
1 ceba tendra
1 tomàquet
100 gr d'olives negres d'Aragó
Oli d'oliva i sal

Elaboració del plat:

Poseu els fesols a escórrer.
Esqueixeu a tires el bacallà.
Netegeu el tomàquet i talleu-lo a trossets petits.
Fotos: Irene Feliu
Peleu la ceba i talleu-la a trossets.
Talleu els ous durs a dauets.
Un cop preparats tots aquests ingredients, poseu-los en una safata i afegiu-hi els fesols.
Barregeu-ho tot bé i escampeu les olives negres pel damunt.
Finalment, amaniu-ho amb sal i una bon raig d'oli d'oliva.
També es pot amanir amb una vinagreta, feta amb oli d'oliva, vinagre i una culleradeta de mostassa.

Recepta del llibre: "Guies gastronòmiques de Catalunya." Ciro Edsiciones S.A.

Presentada per: Fuencisla González

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada