Foto: Hilder Grosskopf |
1 kg de carn per estofat
Oli per daurar
2 o 3 cebes (depèn de la mida)
finament picades
3 tomàquets, també picats
Brou de carn
Mig gotet de vi negre
Sal i pebre al gust
Elaboració del plat:
Es talla la carn en daus petits
Escalfar l'oli i daurar la carn per tots els cantons.
Aparteu-ho i guardeu-ho.
Fregiu la ceba fins que quedi transparent, afegir el vi negre.
Es torna a posar la carn al sofregit, es remena i cobreix amb brou de carn.
Tapar i cuinar a foc lent... de 60 a 90 minuts, fins que quedi ben tendre.
Salpebrar al gust.
També es pot fer amb olla exprés, després necessita menys temps.
Aquest plat queda millor fet del dia abans
Carn per l'estofat: hi ha gent que només l'agrada amb carn de vedella, a mi amb resulta més bo amb bou, porc i gall d'indi
Presentada per: Hilde Grosskopf
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada