Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE CARBASSA AMB FOIE

dimarts, 18 de març del 2014
Ingredients:
Foto: Roser Blasco


1 k de carbassa
1 l de brou de pollastre
1 porro
1 cullerada sopera de nata
100 g micuit d'ànec
Oli, sal i pebre
Una mica de cibulet o julivert

Elaboració del plat:

Talleu la carbassa a trossos i treieu-ne les granes i la pell. Després netegeu i talleu el porro a rodanxes.
En una olla poseu-hi una mica d'oli i sofregiu una mica el porro. Després afegiu-hi els daus de carbassa,
doneu-hi unes voltes i tot seguit hi poseu el brou calent o bé aigua. Deixeu que bulli uns 20 minuts.

Seguidament hi poseu la nata, rectifiqueu de sal i ja la podeu triturar.
Talleu el foie a dauets i en poseu uns quants al fons del bol.Va molt bé posar-hi un polsim de pebre negre acabat de moldre.

Tot seguit hi poseu la crema de carbassa ben calenta per sobre. Així l'escalfor farà que es fongui una mica el foie i sigui mes saborós. Poseu una mica de cibulet o julivert picat per sobre i una mica mes de pebre.

Bon profit !!!

Presentada per   Roser Blasco




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada