Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MUSSAKA

dimecres, 22 de gener del 2014
Iingredients:


1/4 kg carn picada de vedella
 1/4 kg carn picada de porc
1 ceba
1 pot de tomàquet
oli
sal
pebre

beixamel:
mantega
llet
farina
sal
nou
moscada
formatge ratllat

Elaboració del plat:

Talleu les albergínies a la llarga, i les passeu per la paella amb poc oli i les poseu amb un paper de cuina perquè vagin deixant l'oli. A part fregiu la ceba i passeu la carn picada .
Quan estigui li tireu el tomàquet, els donem un tomb. I agafeu una plata de forn i aneu fent capes una d' albergínies i una de carn.
A continuació feu la beixamel, amb la llet, farina i nou moscada i tot seguit ho poseu al forn a gratinar amb el formatge ratllat pel damunt. A continuació la introduïu al forn a 180º durant 30 minuts.

A l'hora de servir-ho, ho feu amb una plata.

Bon Profit.

Presentada per: Conxi Parrado


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada