Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PERES DE LLEIDA

dimecres, 13 d’abril del 2016
Ingredients:
Foto: A. Fontcuberta


Per a 6 persones.

2 litres de llet
12 peres
300 gr de sucre
1 canó de canyella
8 ous

Elaboració del plat:

Peleu les peres i poseu-les en una cassola al foc cobertes amb la llet, el sucre i la canyella.
Bulliu-les 20 minuts, així que arrenqui el bull, vigilant que no es vessi la llet.
Traieu les peres i deixeu-les refredar en una safata per dur a la taula.
Separeu les clares dels ous i poseu els rovells batuts a la llet de bullir les peres i continueu batent-lo amb una batedora fins fer una crema.
Banyeu amb aquesta crema les peres, que ja són fredes.
Repetiu aquesta operació 2 o 3 vegades, perquè quedin  ben cobertes.
Munteu a punt de neu les clares dels 8 ous.
Poseu-hi una mica de sucre i guarniu les peres.
Deixeu-ho refredar i poseu-ho a la nevera abans de servir-ho.

Presentada per: Mª Rosa Claveria

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada