Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BROWNIE SUPREM DE XOCOLATA

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:

40 gr de farina
60 gr de cacau en pols
500 gr de sucre
150 gr de pistatxos o nous
250 gr de xocolata negra de cobertura
250 gr de mantega
2 cullerades de vainilla
4 ous lleugerament batuts


Elaboració del plat:

Preescalfeu el forn a 180ºC. Untar un motllo de 20 x 30 cm amb mantega fosa i oli .Forrar la base amb paper parafinat.
Tamizar el cacau i barrejar-lo amb el sucre i les nous o pistatxos , fer un espai en el centre.
Tallar la xocolata en trossos petits amb un ganivet i afegir-los als altres ingredients.
Fondre la mantega en una paella petita a foc lent i incorporar-la als altres ingredients juntament amb els ous i la  vainilla. Remenar-ho tot fins que tots els ingredients quedin ben barrejats. Afegir-hi la farina i remenar-ho tot junt.
Posar la mescla al motllo i aplanar la superficie . Introduir-ho al forn entre 40 i 45 minuts. Deixar reposar un parell d’hores abans de tallar-la o refrigerar-la.
Un cop fred es pot adornar amb sucre llustre per sobre , si es vol.
Bon profit !!!!

Presentada per: Lourdes Batlles



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada