Pa de pessic
6 Ous
200 gr. de sucre
200 gr. de farina
1 Cullerada de llevat Royal
Pell de llimona ratllada
Pastís
3 terrines de 250 gr. de formatge Philadephia
100 gr. de sucre
300 gr. de nata muntada
4 cullerades de melmelada de maduixa
1 Tassa de llet (mida cafè)
4 fulles de gelatina
Elaboració del plat:
Pa de pessic: Es baten els ous amb la pell de la llimona ratllada.
S'afegeix la farina i el llevat tamisat. Remenar de mica en mica a mà.
Es posa en un motlle desmuntable a coure durant 1 hora més o menys a 150º (depenent del forn).Un cop fred es talla per la meitat ja que només necessitarem una part com a base del pastís.
** Per a que sigui més senzill, en lloc de pa de pessic, la base es podria fer amb melindros.
Aquesta base es passa en un motlle d'aro amb tapa a dalt i baix per a que al posar-ho al congelador no quedi cristalitzat.
Pastís: Es bat el formatge amb el sucre i la melmelada.
La gelatina es posa en una tasseta amb aigua freda per a que quedi desfeta.
S'escalfa la llet una mica al microones, i s'hi tira la gelatina escorreguda amb la mà fins que es desfacin.
Després s'afegeix a la mescla passant-la per un colador.
Finalment s'afegeix a mà la nata muntada, remenant de sota a sobre suaument.
Es tira tota la barreja a sobre la base del pa de pessic i es deixa un dia al congelador.
Finalment es treu la tapa de baix i es posa el pastís i es posa el pastís en una plata per servir, a sobre el pastís s'hi posa una capa de melmelada, es treu l'aro i es deixa descongelar.
Es pot decorar amb maduixes per sobre.
Bon profit!!!
Presentada per Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada