Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SALMÓ A LA TARONJA

dimecres, 12 de febrer del 2014
Ingredients:

Salmó fet a filets
Pinyons
Pipes pelades
2 taronges (per a suc)
1/2 llimona
1 cullerada de sucre
oli d'oliva verge
sal

Elaboració del plat:

En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, posem a daurar pels costats els filets del salmó amanits.
Passats dos minuts per cada costat fins que es daurin, afegim a la paella els sucs de les taronges i la         llimona.Quan veiem que el suc es va a consumir (encara ha de quedar un fons a la paella), treiem
els filets al plat on anem a servir-ho. Afegim a la paella el sucre, els pinyons i les pipes, removem i
ho posem per damunt del salmó. Per a la presentació es pot acompanyar de rodanxes de taronja i 
llimona.
       
Presntada per: Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada