Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
MUSCLOS FARCITS
Publicat per
Conxi Parrado
a
17:27
dimecres, 21 de març del 2012
Elaboració del plat:
Preparem els musclos al vapor. Podem donar aroma a l'aigua amb una mica de vi blanc.
Els separem i guardem les closques. Piquem els musclos finets.
Sofregim una mica de ceba i després preparem una beixamel amb oli d'oliva, llet (jo la faig amb brou perquè el meu fill és intolerant a la llet de vaca) i farina.
Afegim els musclos picats, ho salpebrem i ho remenem, que es faci una mica més. Farcim les closques i esperem que es refredi.
Després les passem per ou batut i pa ratllat i les fregim.
Presentada per David Homedes
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Marisc,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Les autores
Receptari de postres
Powered by
Issuu
Publish for Free
Receptari de les Àvies de Palou
Powered by
Issuu
Publish for Free
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada