Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA TORRADA AMB PILOTILLES

dimecres, 2 de desembre del 2015

foto:Assumpció Fontcuberta
Ingredients:


Un litre i mig de brou
Llesquetes de pa torrat
Sal

Per a les pilotilles:
120g de carn magra de porc
120g de carn magra de vedella
1 ou
2 grans d’all
Pa ratllat
Julivert
Farina

Sal i pebre

Elaboració del plat:

Aboqueu el brou en una cassola i poseu-la al foc. Afegiu-hi unes quantes llesquetes de pa torrat i deixeu-ho coure durant aproximadament mitja hora. Mentrestant, prepareu les pilotilles (o mandonguilles) tot barrejant bé en un bol la carn picada, l’ou batut, els grans d’all trinxats, una mica de julivert picat, un grapadet de pa ratllat i una mica de sal i pebre. Pasteu la barreja i, si queda massa resseca, afegiu-hi una mica més d’ou batut o una mica de molla de pa remullada amb llet. Seguidament, formeu les pilotilles, més aviat petites, i enfarineu-les. Afegiu-les al brou i continueu coent la sopa fins que siguin cuites. Abans de servir la sopa, comproveu-ne el punt de sal. 

Presentada per: Assumpció Fontcuberta


Aquesta recepta és treta de les “Guies gastronòmiques de Catalunya” Ciro Ediciones S.A. Aquesta, concretament, correspon a la comarca del Ripollès

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada