Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ANXOVES FARCIDES D'ESPINACS

dimarts, 20 de maig del 2014
Ingredients:

12 anxoves
800g d’espinacs
2 dents d’all
un manat de julivert
4 cullerades de pa ratllat
6 cullerades d’oli d’oliva
sal
pebre


Elaboració del plat:

Rentar les anxoves i obrir-les per la meitat, deixant-les unides pel costat. Treiem el cap i l’espina central. Pelem els alls i els piquem. També rentem i tallem el julivert. Rentem els espinacs i els coem amb una mica d’aigua i sal durant 4 minuts, els deixem escórrer i els tallem.
Posem al foc una paella amb 4 cullerades d’oli i daurem les dents d’all picats. Afegim els espinacs, una mica de julivert, sal i pebre. Ho daurem durant uns minuts i removem amb una cullera de fusta.
Repartim per sobre de cada filet d’anxova una cullerada amb els espinacs cuinats. Enrotllem l’anxova sobre ella mateixa amb el farcit. Posem les anxoves ja preparades en una plata amb una mica d’oli. Tirar una mica de pa ratllat amb una mica de julivert i all picat per sobre de les anxoves i tirar-hi un rajolí d’oli per sobre.
S’escalfa el forn prèviament a 200 ºC i enfornem la plata d’anxoves durant 20 minuts.

Presentada per: Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada