Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VERDURES VERDES

dimecres, 26 de març del 2014
Ingredients:

2 Carxofes
1 porro
2 fulles d´api
50gr.de pinyons
Encenalls de pernil


Elaboració del plat:

Posar la paella al foc amb una miqueta d'oli. Tallar les carxofes. Seguidament posar-les a la paella amb  una mica d'aigua fins que es coguin "al dente". Les retireu. Poseu-les a bullir durant 5 minuts l'api, després poseu-hi el porro a coure i quan estigui al punt afegiu-hi les carxofes, i barregeu -ho. A continuació fem enrossir els pinyons en una altra paella, i quan estigui al punt afegiu-hi els encenalls de pernil.Quan teniu tot fet barregeu-ho tot, per acabar una mica de julivert per sobre.

 Presentada per Assumpció Volart 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada