Ingredients:
2 Carxofes
1 porro
2 fulles d´api
50gr.de pinyons
Encenalls de pernil
Elaboració del plat:
Posar la paella al foc amb una miqueta d'oli. Tallar les carxofes. Seguidament posar-les a la paella amb una mica d'aigua fins que es coguin "al dente". Les retireu. Poseu-les a bullir durant 5 minuts l'api, després poseu-hi el porro a coure i quan estigui al punt afegiu-hi les carxofes, i barregeu -ho. A continuació fem enrossir els pinyons en una altra paella, i quan estigui al punt afegiu-hi els encenalls de pernil.Quan teniu tot fet barregeu-ho tot, per acabar una mica de julivert per sobre.
Presentada per Assumpció Volart
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
VERDURES VERDES
Publicat per
Assumpció Volart
a
18:20
dimecres, 26 de març del 2014
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada