Foto: Roser Blasco |
300 g de pastanagues
250 g de sucre
4 ous
300 g de farina
150 ml d'oli de girasol
1 sobre de Royal
200 g d'avellanes torrades
Mantega per untar el motlle i una mica de farina
Sucre de llustre
Elaboració del plat
Bateu els ous i el sucre amb la batedora de barilles fins que la crema sigui ben esponjosa hi hagi augmentat més del doble el seu volum.
Mentrestant escalfeu el forn a 180º
Barregeu a la mescla anterior l'oli, la pastanaga ratllada i les avellanes picades.
Remeneu-ho amb una espàtula suaument de dalt a baix.
Després hi poseu la farina passada per el sedàs, remeneu a poc a poc fins que quedi tot ben incorporat.
Aboqueu la pasta a dins del motlle i poseu-la al forn.
Al cap de dos o tres minuts abaixeu la temperatura a 170º fins que sigui cuit, uns 40-45 minuts, encara que depèn de cada forn el millor és anar controlant punxant amb una agulla. Ha de quedar cuit però tendre.
Un cop cuit , deixeu-lo refredar i empolseu-lo amb el sucre llustre, si us agrada.
Bon profit.....
Presentada per Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada