Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CANELONS DE CARN

dijous, 4 de gener del 2018
Ingredients:
Afegeix la llegenda


40 làmines de canelons
1/2 pollastre
1/2 k. de vedella
1 ou dur
1 ceba
2 grans d'all
2 tomàquets
1 gotet de conyac
Oli, llard, sal i pebre

Elaboració del plat:

Salpebreu les carns i les poseu a rostir juntament amb la ceba, els alls i els tomàquets.A la cassola hi poseu un raig d'oli i una cullerada de llard (opcional). ho deixeu enrrosir una mica, tot seguit hi afegiu el conyac hi ho tapeu que vagi coent a foc baix durant una hora aproximadament.
Un cop cuit ho deixeu reposar una estona, desosseu el pollastre i tritureu tota la carn (no molt picada) juntament amb la ceba els tomàquets i l'ou dur.
Passeu la carn triturada a una paella, hi afegiu-hi llet fins que quedi la massa lligada.
En una olla amb força aigua salada bulliu la pasta uns 10/12 minuts, quan estigui cuita hi afegiu aigua freda per tallar la cocció hi ho esteneu a sobre uns draps de cuina per absorbir l'aigua sobrant.
Amb una cullera aneu posant la carn que ja teniu preparada i els enrotlleu vigilant que la junta quedi a dalt.
Els poseu en una safata per anar al forn untada amb oli de rostir la carn, procurant que la junta quedi a dalt.
Seguidament, feu una beixamel posant-hi també suc del rostit, dues cullerades de farina fen-la enrossir una mica, després hi afegiu la llet fins que quedi al punt de consistència  que us agradi, saleu hi poseu-hi una mica de pebre blanc.
Un cop cuita la poseu per sobre els canelons, escampeu-hi el formatge ratllat per sobre i ho poseu al forn a gratinar.

I ja podeu gaudir del resultat !!

Presentada per: Maria Piferrer






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada