Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE DE CARBASSA

dimecres, 20 de desembre del 2017
Ingredients: 
Foto: Cati González


1 paquet de pasta brisa
1 carbassa mitjana
2 porros
1 pebrot verd
1 manat d' alls tendres
1 carbassó
1 tomàquet
2 butifarres
1 ceba gran
1 Mozzarella
4-5 ous
250 ml nata per cuinar
un raig de Brandy

sal, pebre, comí, nou moscada, coriandre, cardamom

Elaboració del plat

Comencem tallant petit totes les verdures a excepció de la carbassa que la tallarem a daus de uns 2 x 2 cm.
En una paella sofregim la ceba i quan comenci a estar transparent, afegim el pebrot, el carbassó el porro i els alls i que facin una estoneta xup-xup.
Mentrestant posem les espècies en un morter i les triturem.
Afegim un raig de brandy a la paella i deixem que s'evapori l'alcohol.
Posem les botifarres a trossets, la carbassa i les espècies a dins la paella i que es vagi daurant tot una mica.
Es baten els ous amb la nata.
Posem la pasta brisa en un motllo untat amb mantega i posem dins els ingredients de la paella.
Ara es posen els ous amb la nata i  afegim la mozzarella a trossets i també el tomàquet.
Al forn preescalfat a 180º uns 45 min.

Proveu-la a fer que està molt bona!!

Presentada per: Cati González

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada